Değerli Peyzaj Mimarlığı Öğrencilerimiz

28 Ağu

2020-2021 akademik yılı itibariyle Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nü tercih eden tüm öğrencilerimize kalpten duygularla hoş geldiniz diyoruz. Ağustos ayı itibariyle sizler ve ailelerinizin aramıza katılmasından onur duyduk. Önceki yıllarda sizinle aynı heyecanı yaşayan arkadaşlarınızla birlikte 4 yıllık yeni bir yolculuğa başlıyorsunuz.

Sizlere öncelikle belirtmek isteriz ki tercih ettiğiniz bölüm, sizlere farklı bakış açıları katarak, olayları farklı yorumlama, sanat ve bilim arasında köprüler kurma, iletişim becerilerinizi geliştirme, girişimcilik ruhunuzu artırma, yenilikçi ve yeni vizyonlara ulaşma konusunda önemli katkılar sağlayacaktır.

Tabi ki bu süreçte sizlere de önemli görevler düşmektedir. Daha çok okumalar yapmak, meslekle ilgili toplantılara katılmak, yabancı dil ya da dillerinizi geliştirmek, öncelikle ülkemizde olmak üzere farklı coğrafyaları tanımak, iletişim kabiliyetlerinizi geliştirme, öğrenci kulüplerinde ve sivil toplum kuruluşlarında faaliyet gösterme, geniş bir çevre edinmek gibi doğrudan sizler tarafından gerçekleştirilecek aktiviteler sizi daha iyi yarınlara götürecektir.

Düzce’yi tanımak, Ankara ve İstanbul gibi büyük metropoller arasındaki olanaklardan yararlanmak, yeşilin farklı tonlarını deneyimlemek ve ailenizden uzakta ama yeni ailenizle birlikte olma deneyimlerinizi geliştirmek ilk olarak yapacaklarınız arasında olmalıdır.

Denize kıyısı olan bu kentte, yeşilin farklı tonları ile çevrili kampüsümüzün dinamik ortamında, geleceğinizi şekillendireceğiniz, unutamayacağınız anılar ve uzun soluklu dostluklar kazanacağınız, hayallerinize sımsıkı bağlanarak başaracağınız ve hep gülümseyerek hatırlayacağınız bir eğitim süreci olmasını diliyoruz.

Peyzaj Mimarlığı Bölümü olarak 11 kişilik öğretim üyesi 7 kişilik araştırma görevlisi kadromuzla, Üniversitemizin farklı fakültelerinden aldığımız desteklerle, Düzce Üniversitesinin sunduğu sosyal ve fiziksel olanaklarla sizleri beklemekteyiz. En kısa sürede görüşmek üzere…

Saygılarımızla….

Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi