"Tasarımdan Uygulamaya Peyzaj Mimarlığı" Başlıklı Söyleşi Programı Düzenlendi

13 Nis

TASARIMDAN UYGULAMAYA PEYZAJ MİMARLIĞI

Peyzaj Mimarlığı 50. Yıl etkinlikleri ve Peyzaj Mimarlığı ayı etkinlikleri kapsamında Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı ve TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi iş birliğiyle 19.04.2018 tarihinde bir söyleşi düzenlenmiştir.

Orman Fakültesi konferans Salonunda gerçekleştirilen söyleşiye TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi 2. Başkanı Mehmet Mengü, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Evrim Kahraman ve Işık Peyzaj Yönetici Ortağı D. Selin Turan katılmıştır.

Öğrencilerin yoğun katılımıyla geçen programda; oda tanıtımı ve faaliyetleri, Proje tecrübeleri ve Peyzaj uygulamalarındaki tecrübeler ve uygulama süreçleri konularında bilgi verilmiştir.

İlgili dosyayı indirmek için tıklayınız.