“Orman Fakültesi Konferanslar Serisinin (OFKS-30)” Otuzuncusu gerçekleştirildi!

06 Mar

Fakültemiz tarafından düzenlenen “Orman Fakültesi Konferanslar Serisinin (OFKS-30)” Otuzuncusu gerçekleştirildi!

OFKS

Fakültemiz tarafından 15 günde bir düzenlenen ve her serisinde farklı konu ve konukların sunum yaptığı Konferansların Otuzuncusunda konu “ Düzce İlinde Hava Kirliliği ve Solunum Hastalıkları” oldu.

OFKS

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyeleri Prof.Dr. Peri ARBAK, Doç.Dr. Ege GÜLEÇ BALBAY ve Yrd.Doç.Dr. Pınar YILDIZ GÜLHAN'ın sunumlarıyla katıldıkları konferans öğrencilerimizin, personellerimizin ve konuyla ilgilenen vatandaşların ilgisini çekti.

OFKS OFKS

Düzce İlinin geçmişten günümüze hava kirliliği ile mücadelede aldığı mesafenin ve bundan sonra yapılması gerekenlerin anlatıldığı konferansta; Hava kirliliğinin nasıl ve hangi nelerden oluştuğu, bu mücadelede kurumlara ve kişilere düşen görevler, Hava kirliliğinin yakinen etkilediği KOAH, ASTIM, AKCİĞER KANSERİ hastalara ve çocuklara yönelik alması gereken tedbirlere değinildi. Sohbet havasında geçen konferans soru cevap kısmının ardından teşekkür belgelerinin takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

OFKS OFKS OFKS OFKS